Szkolenie: „Wymagania ISO 22000:2018”

 Cel szkolenia: zdobycie wiedzy z zakresu wymagań systemu zarządzania żywnością zgodnego z normą ISO 22000:2018 i wprowadzonych zmian.

 Termin 

18.10.2022, godziny 9.00-15.00, w tym przerwy

Na zgłoszenia uczestników czekamy do 10.10.2022 r.

 Miejsce 

Szkolenie on-line w formie webinaru

 Cena regularna

 590 PLN (+ 23 % VAT) / os.

 Trener 

Danuta Suchecka - wieloletni trener, auditor i wykładowca systemów zarządzania wg ISO 9001 i ISO 22000, HACCP

    Program szkolenia: 

  • Wprowadzenie w tematykę bezpieczeństwa żywności
  • Najważniejsze definicje związane z systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności
  • Wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • Wymagania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności w oparciu o wymagania HACCP, ISO 22000
  • Kultura bezpieczeństwa żywności: zasady budowania planu kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji i jej weryfikacja

Liczba miejsc jest ograniczona, więc zachęcamy do szybkiej rejestracji udziału.
O rejestracji decyduje kolejność zgłoszeń.

Istnieje możliwość realizacji szkolenia w formie dedykowanej.   

Więcej informacji: dl@prs.pl