Szkolenie - Wymagania ISO 22000:2018

Cel szkolenia: zdobycie wiedzy z zakresu wymagań systemu zarządzania żywnością zgodnego z normą ISO 22000:2018 i wprowadzonych zmian.

 Termin 

6 lipca 2020r., w godzinach 9.00 - 15.00 (w tym przerwy)

 Miejsce 

Kurs online prowadzony z Centrali PRS w Gdańsku

 Koszt 

590 PLN (+ 23 % VAT) / os.

 Trener 

Danuta Suchecka - wieloletni trener, auditor i wykładowca systemów zarządzania wg ISO 9001 i ISO 22000, HACCP

Program szkolenia:

  • Wprowadzenie,
  • Filozofia, struktura i zakres stosowania ISO 22000,
  • Omówienie wymagań ISO 22000:2018 z uwzględnieniem zmian
  • Kluczowe elementy systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności,
  • Kontekst organizacji,
  • Przywództwo,
  • Planowanie: Analiza ryzyk i szans,
  • Wsparcie,
  • Działania operacyjne: Programy, Analiza HACCP, OPRP i CCP,
  • Ocena efektów działania,
  • Doskonalenie,
  • Wykład, dyskusja, ćwiczenia,
  • Podsumowanie, zakończenie.

Liczba miejsc jest ograniczona.
O rejestracji decyduje kolejność zgłoszeń. Więcej informacji: dl@prs.pl