Szkolenie - Wymagania ISO 22000:2018

Cel szkolenia: zdobycie wiedzy z zakresu wymagań systemu zarządzania żywnością zgodnego z normą ISO 22000:2018 i wprowadzonych zmian.

 Termin 

2 października 2020r., godziny 9.00 - 15.00, w tym przerwy

 Miejsce 

Kurs on-line prowadzony z Centrali PRS w Gdańsku

 Koszt 

590 PLN (+ 23 % VAT) / os.

 Trener 

Danuta Suchecka - wieloletni trener, auditor i wykładowca systemów zarządzania wg ISO 9001 i ISO 22000, HACCP

Program szkolenia:

  • Wprowadzenie w tematykę bezpieczeństwa żywności
  • Najważniejsze definicje związane z systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności
  • Wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • Wymagania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności w oparciu o wymagania HACCP, ISO 22000
  • Kultura bezpieczeństwa żywności: zasady budowania planu kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji i jej weryfikacja

Liczba miejsc jest ograniczona.
O rejestracji decyduje kolejność zgłoszeń. Więcej informacji: dl@prs.pl